Golden Star d.o.o. osnovan je 1993. godine. Od tada uspješno posluje na ovom području. To dokazuju i razna priznanja među kojima je i posljednja, kojom ga Zavod za poslovna istraživanja upisao u " Zlatnu knjigu dobrostojećih " u kategoriju malih poduzeća, te priznanje za 10. godišnjicu uspješnog rada.

 

Član smo Burze nekretnina,  te potpisnik Kodeksa etike poslovanja i Pravila poslovanja Hrvatske gospodarske komore, pridruženi član Vijeća Udruženja poslovanja nekretnina pri HGK. U sklopu agencije posluje agent s položenim stručnim ispitom za agenta posredovanja u kupoprodaji nekretnina pri Hrvatskoj Gospodarskoj Komori, koji prati klijente od prvog kontakta , same prezentacije nekretnine , savjeta pa sve do trenutka primopredaje iste novom vlasniku.

 

Golden Star specijaliziran je za posredovanje u prometu nekretninama na području cijele Hrvatske, pored poslovanja u kupoprodaji nekretnina surađujemo sa vanjskim suradnicima – arhitektima, geodetima, građevinskim inženjerima, procjeniteljima, odvjetničkim uredima, kao i sudskim prevoditeljima za strane klijente. Svi oni doprinose svojim stručnim znanjem da bi se postiglo što kvalitetnija, jednostavna i brža kupoprodaja.

 

Golden Star , svojim timom i pravnom službom jamči svim klijentima sigurnost u procesu kupoprodaje nekretnina.

Osim samog posredovanja, a sve u cilju da pružimo što kompletniju uslugu svojim klijentima Goloden Star posreduje i u sljedećim uslugama:

 

 realizaciji kredita kod pojedinih banaka,

 posredovanje pri iznamljivanju i unamljivanju nekretnina,

 procijeni tržišnih vrijednosti nekretnina,

 usluzi prevođenja kod ovlaštenih sudskih tumača za strane jezike,

 usluzi prijevoza robe(namještaja), dostave i skladištenja istog,

 usluzi izrade idejnog rješenja kao i arhitektonskog projektiranja i nadzora raznih objekata i prostora,

 pružanje pravnih savjeta, sastavljanja raznih isprava(ugovori, oporuke, izjave i dr.), tužbe, žalbe, prijedloge,zahtjeve, molbe i druge    podneske kao i eventualno zastupanje naših kljenata od strane tima odvjetnika s kojima ostvarujemo stalnu poslovnu suradnju,

 usluzi geodetskih i katastarskih usluga

 usluge oglašavanja na našim internet stranicama

 

U svojoj bazi podataka nudimo veliki broj  stanova,  kuća, zemljišta, apartmana i poslovnih prostora, čiji broj se svakim danom sve više povećava, te veliki broj luksuznih nekretnina(stanova, villa, kuća, hotela, restorana , zemljišta uz more ……. ), posebice na obalnom području, vjerujući da za svakog potencijalnog kupca imamo željenu nekretninu.
Da bi ubrzali prodaju vaše nekretnine imamo veliku bazu  potencijalnih kupaca.


Također se oglašavamo u inozemstvu i stranim kupcima pružamo kompletnu uslugu.

Ukoliko vam je potreban bilo kakav savjet ili pravno mišljenje slobodno nas kontaktirajte.
Naši agenti vam pružaju usluge kako na Hrvatskom, tako i na Engleskom, Talijanskom i Njemačkom  jeziku.

 

Bez obzira da li razmišljate o kupnji ili prodaji nekretnine izaberite Golden Star, u kojem će agenti svojim radom, profesionalnošću, ljubaznošću , diskrecijom te poznavanjem tržišta učiniti sve da zadovolje želje i potrebe svojih kljenata


Naziv: GoldenStar d.o.o.
Sjedište : Mundanije 181, 51280 Rab
Upisano u registar Trgovačkog suda u Rijeci pod brojem 1-18718-00
MBS : 040101273
OIB : 69374284305

Transakcijski računi
Raiffeisen Bank
Žiro račun : 2484008-1100559614
IBAN : HR2824840081100559614
SWIFT : RZBHHR2X