Bez obzira da li razmišljate o kupnji ili prodaji nekretnine izaberite Golden Star, u kojem će agenti svojim radom, profesionalnošću, ljubaznošću, diskrecijom te poznavanjem tržišta učiniti sve da zadovolje želje i potrebe svojih klijenata.

Golden Star d.o.o. osnovan je 1993. godine. Od tada uspješno posluje na ovom području. To dokazuju i razna priznanja među kojima je i posljednja, kojom ga Zavod za poslovna istraživanja upisao u ” Zlatnu knjigu dobrostojećih ” u kategoriju malih poduzeća, te priznanje za 10. godišnjicu uspješnog rada.

Golden Star specijaliziran je za posredovanje u prometu nekretninama na području cijele Hrvatske, pored poslovanja u kupoprodaji nekretnina surađujemo s vanjskim suradnicima – arhitektima, geodetima, građevinskim inženjerima, procjeniteljima, odvjetničkim uredima, kao i sudskim prevoditeljima za strane klijente. Svi oni doprinose svojim stručnim znanjem da bi se postiglo što kvalitetnija, jednostavna i brža kupoprodaja.

Golden Star , svojim timom i pravnom službom jamči svim klijentima sigurnost u procesu kupoprodaje nekretnina.

Osim samog posredovanja, a sve u cilju da pružimo što kompletniju uslugu svojim klijentima Golden Star posreduje i u sljedećim uslugama:

  • realizaciji kredita kod pojedinih banaka,
  • posredovanje pri iznajmljivanju i unajmljivanju nekretnina,
  • procijeni tržišnih vrijednosti nekretnina,
  • usluzi prevođenja kod ovlaštenih sudskih tumača za strane jezike,
  • usluzi prijevoza robe(namještaja), dostave i skladištenja istog,
  • usluzi izrade idejnog rješenja kao i arhitektonskog projektiranja i nadzora raznih objekata i prostora,
  • pružanje pravnih savjeta, sastavljanja raznih isprava(ugovori, oporuke, izjave i dr.), tužbe, žalbe, prijedloge,zahtjeve, molbe i druge podneske kao i eventualno zastupanje naših klijenata od strane tima odvjetnika s kojima ostvarujemo stalnu poslovnu suradnju,
  • usluzi geodetskih i katastarskih usluga,
  • usluge oglašavanja na našim internet stranicama

U svojoj bazi podataka nudimo veliki broj stanova, kuća, zemljišta, apartmana i poslovnih prostora, čiji broj se svakim danom sve više povećava, te veliki broj luksuznih nekretnina(stanova, villa, kuća, hotela, restorana , zemljišta uz more ……. ), posebice na obalnom području, vjerujući da za svakog potencijalnog kupca imamo željenu nekretninu.
Da bi ubrzali prodaju vaše nekretnine imamo veliku bazu potencijalnih kupaca.

Također se oglašavamo u inozemstvu i stranim kupcima pružamo kompletnu uslugu.

Ako vam je potreban bilo kakav savjet ili pravno mišljenje slobodno nas kontaktirajte.
Naši agenti vam pružaju usluge kako na Hrvatskom, tako i na Engleskom, Talijanskom i Njemačkom jeziku.